Pärlan

Intelligens i gladpack

Regnregnregn

Publicerad 2013-06-26 21:51:24 i En icke-poets tankar,

Ute bara regnet öser ner, men vad gör väl det när man tycker om regn så mycket? Fast okej, det hade väl trots allt varit rätt skönt att få lite värme och äntligen få känna av att det faktiskt är sommar. Den känslan har inte riktigt fått anledning att infinna sig ännu. 
 
Midsommar var hur eller hur väldigt bra. Måhända att det även då regnade rätt rejält emellanåt, men väldigt trevligt sällskap vägde upp det hela på ett exemplariskt vis! I ärlighetens namn känns det nästan inte ens som midsommar om det inte får ösa lite. Så alltså blev det firande i en lada ute i en skog i Varberg, fint ska det va! Och det blev sill i mängder & en del snaps. Djävulsdryck. Efter en ordentlig sovmorgon dagen efter blev det sedan en ordentlig mysdag tillsammans med pojken min. Det bjöds på kaffe vid Varbergs fästning och sedan ett par timmars total avkoppling på Asia Spa i stan varefter en god utemiddag & en filmkväll avslutade denna lördag. Hur bra får man ha det?
 
Imorgon bär det av till Vårgårda för lite leksamheter, vilket ska bli förjäkla gött. Ska sedan bara klara av fredagen med, sen är det helg!! Blir masspåhälsning kan man lugnt säga, så på söndag kommer hela stora familjen vara samlad. Underbart! På lördag är det även dags för vårt kära Jordgubbensdag, vilket öppnar upp för lite nostalgi, strunt och förhoppningsvis en hel del kära återseenden.
 
Nu ska jag passa på att krama på min far en stund innan det blir dags att se andra halvlek av Brasilien - Uruguay. Ciao!

Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela