Pärlan

Intelligens i gladpack

Jävla msn

Publicerad 2009-08-31 16:01:08 i En icke-poets tankar,

Vaknade idag och trodde att denhär dagen inte skulle bli något speciellt. Jag hade förvisso rätt, men det gör mig inget alls. Inte idag. Började i princip dagen med att Norrland (Ja, Niklas) ringde och tjötade bort några 40 minuter. Var inte alls beredd på det, så det var sjukt kul:) Äntligen någon mer man kan ringa och gratis terra. You've got to love Telia.. Or not, jävla mottagning! Ahwell, så var det med den saken iaf. Brukar ha fobi för när folk spontant ringer mig, fast det är oftast då det är som trevligast också. haha. Yes, a twisted mind.. Begav mig sen ut och sprang en sväng, tyvärr blev det ingen trevlig upplevelse av olika skäl men vi håller humöret uppe för imorn istället! Och hoppas på mindre smärta. haha. Och vad får man sen se när man plockar in posten?`Ett vykort! (Yes, jag har någon underliggande kärlek för handskrivna brev och dylikt) Från Kolmården dessutom, inte illa. Men jag borde väl inte bli förvånad, där är väl där du känner dig som mest hemma Timmy;) Hursomhelst fick jag ett stort fånigt flin som täckte hela ansiktet. Jepp, såg lite udda ut.. So if I don't speak to you today, thank you! I'm growing to like this tradition! Service&co in the air..?

Förresten, The ten som jag såg igår, Se den INTE! Den var inte alls bra och jag blev grymt besviken. UschUschUsch. Hoppas på bättre lycka ikväll. Ska antingen avsluta kvällen med att kika på "Ken Park" eller tvinga ner brorsan i soffan och kika på "Inglorious basterds"

Okej, slå mig inte nu för att jag är löjlig men jag kikade på "Du är vad du äter" för dryga veckan sen när jag hade tråkigt och tyckte det lät lite roligt bara. Ni vet hur dom gör upp en lista på vad de har ätit under en vecka? Well, I did it too. Tyckte det kunde vara lite lustigt att se, så ni kan väl också få ta del utav det! Nu är ju det här kanske liite vagt, men näst intill exakt. Detta är tisdag - måndag, i detta nu. Förresten hade vi kakfrossa i fredags, fikar inte riktigt så mkt annars;)

10 portioner müsli oftast med mjölk, men någon gång med yoghurt
1 portion havrefras
12 smörgåsar varav 6 rostade
1 kycklingsallad
3 stycken pitabröd
1 portion makaroner&köttbullar
Kräftskiva kräftor, smörgåsar & korv med bröd
2 koppar kaffe
1 glass
1 glas öl
2 glas cola
2 baccardi
4 glas cider
Några mängder vatten
1 tallrik thaibuffé
2 koppar te
1 banan
3 skorpor
1 glas juice
6 kakor
2 arraksbollar
Grönsaker

Ja, det var i princip det. Säkert något i dryckesväg som jag missat, but anywho! Men nu kom min bror&far, så jag får vara lite social. Until nex time..

XOXO




Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela