Pärlan

Intelligens i gladpack

If I could be a superhero, I would be awsome-man!

Publicerad 2007-11-15 20:50:57 i En icke-poets tankar,

Sitter här och lyssnar på Stephen Lynch.. MUMS! Så åthelvete bra, för att tala klarspråk. Är inne på The Craig Machine-skivan. (Intressant hur?) Har inga måsten idag heller. GÖTT! Eller ja, troligen ljuger jag just nu, men så länge jag inte själv vet om det så gör det nog inget! Förövrigt så håller jag på och för ett vibbkrig mot Milla nu. Det är så man kan ta på spänningen.. Jag tror jag vinner;)

If fools were meant to fuck you, then why do fools fall inlove

Knepig helg för övrigt. Ingen koll på vad som hände om sanningen ska fram. Var på 18års kalas hos Angelica på lördagen nämligen. Trevligt värre.. Ja, det jag minns iallafall! Fick tårta det första av allt. (Kan man annars än lycklig då?) Haha. Sen fick jag se på när Angelica klappade på sin nya  laptop. Det var kärlek! Ja, sen var det väl bara att kalasa då. Vi blev ett par stycken där tillslut. Hmm, nu ska vi se.. Jag, Angelica, Tommy, Rikard, Niklas, Simon, Mattias, Jessika, Putte, Sanna, Sandra, Mickaela, Salkin, Jennie och Kaj. Tror inte det var nån mer! Eller låt mig inte glömma Hampus. Älskar den grabben! Och fan vad han kan dansa!
Ja, det är iaf så simpelt att mitt minne slutar nångång i Angelicas källare, sen är det blankt.
(I "normalt" tillstånd har jag jävligt dåligt minne. Men när jag blir kalas, ja då blir det fan tio gånger värre!) Då jag börjar bli medveten igen sitter jag nånstans där det är mörkt och hackar tänder. Men jag är inte tillräckligt med för att resa mig upp. Efter en tid hittar jag dock ett handtag och ramlar ut åt vänster. Inser att jag suttit i en garderob och att jag är.. Hemma? Hur fan hamnade jag här?! Och var fan är mina kläder? hahhaa. Så snyggt så snyggt. Snacka om skum känsla! För övrigt var klockan kvart över sex.. På morgonen. Vet fortfarande inte hur jag hamnade där, för historien är som följer att min mamma hämtade mig och jag gick och la mig. I min säng, dvs. =P Ah well, shit happens!
Snart så är det fredag då försöker vi igen!

Yees, imorgon är det fredag och då är det dags för 20års kalas hemma hos flickebarnet. Dvs det gamla hemmet. But I don't care as long as she's coming home to me! =D Fick en, nästan, officiell inbjudan dessutom. Väntade ju mig faktiskt ett inslaget kort med band runt och med nån trevlig glasprydnad inkluderad. Men icke! Nu är vi tydligen så nymodiga att vi skickar inbjudningar via sms.. What's up with that? haha. Och bara för det ska jag ge världens sämsta present! Eller, vad säger jag. Jag ger ju alltid briljanta presenter! hahahah. Dessutom.. Mina kluringar (Jag kan inte rimma) Kicks ass! Mm, nu måste jag bara lista ut vad jag ska klä på mig. haha. Får nog lista ut om det finns nånslags dress-code. För sånna är ju alltid kul!

Nästan som ett sångogram för mig här nu.. Så vackert så=) OCH JAG VANN FAN VIBB-KRIGET!
(Men det var väl inte så förvånande)

Dennahär fick ett infall på mattelektionen
I just wanna forget and erase myself from your mind..

Okej, den kanske var lite väl kort då men.. Jaja. Blir väl mer nästa gång


Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela