Pärlan

Intelligens i gladpack

Resfeber!!!

Publicerad 2007-12-28 00:20:40 i London,

Åh, i somras kände man av den här längtan. (Då resan till England blev bestämd.) Men sen har det faktiskt vart lugnt, och man har inte tänkt på det så himla mycket, det kändes ju ändå så långt bort. Men nu är det tillbaka. And it's bad! Samma klösande iver i magen.. Längtar jätte mycket till England! Och när vi igår satt och tittade på Anders&Fias semesterbilder, ja då blev man ju assugen på att åka nån annanstans med! Så, det ledde till att jag och Milla bestämde oss för att fira nyår 2009-2010 i Malaysia! (Det är ju tur att man inte planerar i förväg iallafall) Men ska det göras, så ska det göras rejält! Shit vad jag längtar till nästa år! Fast samtidigt gör jag ju inte alls det. Massa otrevligt som kommer hända 2008. Jag vet ju redan nu att jag måste inse sanningen att jag kommer tvingas sälja Rafiq om jag vill fullfölja mina planer. Och jag kan ju lugnt säga att jag går isär av att bara tänka på det. Det höll mig vaken inatt:/ Men ja.. Inte tänka på nu helt enkelt! Dessutom tar man ju studenten. Tjohoo förvisso, men NEEEEEEJ annars. Massa människor som man inte kommer träffa nåt mer i hela sitt liv. Och hur ska jag kunna leva med att inte träffa alla mina barn varje dag?? PAIN! Att dessutom lämna Estet känns inge vidare. Man hör ju hemma där! Jag kommer ju troligtvis inte stå på en scen igen efter det, och det tar fanimig emot.. (Londonscener, here I come. hahaha) Usch, det tar fan emot! Men får helt enkelt ta en dag i taget och inte tänka så långt i förväg. När man dock kommit underfund med den situation man lever i då, sommaren 2008, ja då kanske det blir lite bättre då:P Först fotbolls EM, sen OS och så flytt till England. Fatta, FLYTT TILL ENGLAND! Det låter så jäkla knepigt. Det värsta är att man målat upp en sån jädra bild nu, och den kommer ju inte hålla! (Kom igen, det är ju jag) ÅH! Man kanske ändå ska stanna på just den här dagen och just den här kvällen ett tag till. Den är ju ändå så himla okomplicerad. Fan vad jag behöver uppmuntrande ord. Behöver hitta nån som kan ge mig riktigt visa ord.. Vart hittar man en sån? Kan man slå upp det i telefonkatalogen? Och vad slår man på då? Guru? Hmm, njaa. Det låter lite för mycket "sitta-på-spikmatta-och-humma", men det kanske bara är jag..? Rådgivare då? Men är det inte sånna som bara vill att man ska "söka svaret inom sig" hela tiden. Eller nej, det kanske bara är psykologer som gör sånt. Jag vet faktiskt inte, jag är inte så bevandrad inom ämnet. Jag fattar inte ens vad man ska prata med psykologer om. Vafan, jag tänker väl inte sitta och berätta för henne vad jag egentligen tänker och tycker och tänker. Sånt kan man ju knappt prata med sig själv om utan att bli förvirrad! usch ja.. Konstigt. Känner nu att jag inte alls minns vart jag började med hela denhär utläggningen men.. Skitsamma! Det löser sig nog!

Det värsta är att jag har tappat allt nu, så jag vet inte vad jag har pratat om eller vad det var jag skulle prata om. Typiskt! NU KOM JAG PÅ'T! Man kanske ska säga några väl valda ord om jul? Brukar man inte det? Vet inte direkt vad som kan sägas men. Som vanligt har man ätit jädrigt mycket, så som vanligt hatar man julmat dagen efter julafton. :P Alla bröder var hemma dock, så det var ju en vinst! Och jag och Peter drog upp vår "jag vet vart du vill bo"-lek. Något jag började med som en helt spontan grej när jag var yttepytteliten. Lever än, och är lika populär. Tyvärr har man inte lika bra fantasi längre, så ställena blir tråkigare och tråkigare.
(Iallafall dom jag kommer på!) Ja, bröder hemma betyder miljarders småtting-skämt kan jag ju meddela. They never get old, do they? :P Och igårkväll, vad fan var det med Peter. Nästan så man trodde han hade tatt nåt wack-piller. Han var helt galen! Drog dom mest konstiga och hysteriskt roliga skämten hela tidenXD Hela min familj har fan vart en knashög hela "helgen". Wierd.. :P Fick förövrigt 4 böcker av Anders i julklapp, så högg in på "Brott och straff" direkt. Man måste ju läsa klassikerna så:P

Sköta huset i helgen för övrigt. Får väl se om det händer nåt spännande.
(BOWLAAAA!) Sen är det nyår som ska börja hemma hos Angelica (och hennes konstiga bål. hahaha) Sen får man väl se vart natten tar en!



Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela