Pärlan

Intelligens i gladpack

...Someone to open each and every door, but it ain't me, babe!

Publicerad 2008-02-14 15:14:44 i En icke-poets tankar,

Och så var man än en gång tillbaka. Trevligt värre. So what's new? Inte mycket direkt men.. Har sportlov, som dock tyvärr börjar lida mot sitt slut:/ Hade behövt ett par fler veckor till allt jädra skolarbete, som jag för övrigt ändå inte orkar göra. Hehe. Usch, är så jäkla mycket att göra nu. Har verkligen, verkligen ingen ork kvar. Jag önskar att jag bara kunde fly bort bort bort. (Och det får väldigt gärna vara varmt, för jag orkar inte med att konstant frysa längre) Känns som man inte riktigt lever i nutid längre, eller man försöker att inte göra det iallafall. Tankarna ligger ungefär ett halvår framför. Det är kanske inte är så bra.. Men jaja. Känns som man är en flitig besökare på www.londonsvenskar.com också. Mycket trevlig sida=) Och nu hoppas man ju på att till sensommaren kunna hitta ett perfekt live-in jobb. Viljan har ändrat riktning lite och gått tillbaka till den ursprungliga idén. (Varför känner man sig så jävla korkad över att tänka på det här redan nu? Det är ju faktiskt bara... typ 6 månader kvar. hehe) Frågan är om man lyckas få något med den lilla erfarenhet man har. Iof ska det ju va lättare att få jobb där än här. Ja, man får väl helt enkelt se. Hittar vi inget passande live-in, så får vi väl gå "tillbaka" till aupair-grejen. Inte för att man har helt lämnat det men.. SKITSAMMA! Kommer ha nog med tid till att fundera över saken iallafall.

Idag är det för övrigt Alla hjärtans dag. En rätt idiotisk dag! Läste på text-TV att det är den dag som flest elever känner sig mobbade på. Och det uppmuntrar vi? FYFAN! Det är ju så man borde skämmas. En dag för dagens prylkåta samhälle. Grattis!

(Fan va gött bitter jag lät!)

Imorgon är det körlektion igen. Usch! haha. Ska väl se om man kan lyckas köra på någon den här gången istället. Känns som det kommer gå vägen:P Måste även spendera ett par timmar på körskolan vid datorn. Ännu mer usch! Jag är totalt väääääääärdelös, som sagt. Och skrivningen kommer gå käpprätt åt helvete. (För att se det ur en positiv synvinkel) Satt igår och läste igenom lagarna med alla sina paragrafer, och det var ju ett äventyr i sig. Snark! Men om en vecka är det dags. Då skriver man. För då fyller man 18! Tjohoo..? Jag hoppas på överraskning (som alltid) Brukar gå sådär med den saken dock:P Mamma frågade förut vad jag önskade mig, och först svarade jag "inget". Sen ångrade jag mig tvärt till att säga "En bil!" istället. Hon tyckte att det var en utmärkt idé. Så vi får väl se. hahahahahhahahaha. (Ska jag tillägga att vi inte har nån bil?) Funderade på om jag kanske senare skulle föreslå en resa till.. mja.. VästIndien? Låter som musik i mina öron! Ett hemmagym hade inte heller suttit fel. (Jag får börja jobba på't sen!) Vet för övrigt inte riktigt hur planerna för nästa vecka ser ut. Fyller ju år på en torsdag, så en planerad kväll på Lipz finns. Sen får man väl se vart man hamnar på lördagen. Kronan känns ju sådär kul, men dom man känner finns ju trots allt häromkring så.. Aja, det löser la sig! Bara jag får tårta så! hahahahaha.

Måste bara tipsa alla som nu kan tänkas läsa den här stackars "bloggen" att kolla in Tyler Hilton. De flesta jag känner har jag ju redan tvingat på honom någon gång. Men det tåls att upprepas. ÄLSKA! Och hans version av "It ain't me babe" går fan inte av för hackor. Njutning på hög nivå! Åh, det är så man känner för att se lite Walk the line. Är bra längesen. Tror gången med Elintoka var senast. Såg vi Brokeback mountain då med? DET var en bra kväll! Får hoppas att hon kan tänka sig att mösa sig hem snart:) Dags för äventyr på tumanhand snart tycker jag!

Kan någon för övrigt se till så att jag har körkort under påsklovet. Jag vill inte säga nej till en veckas gratis helschyst bil!

Snart får man packa iväg sig till pappalusen igen. Kolla på herrarnas skidskytte därXD Men imorgon lär man vara på hemmaplan igen, eftersom det vankas en hemmahelg med förhoppningsvis mys med töserna:)


I study up my hollow
Piece of wood to follow
A day that doesn't come
To the lucky

And I realize there's tomorrow
But I would rather wallow
In the rain then moods that seem
So pot-lucky

Well I'm cruising El Paseo
In my off-white coup back '65
Or I'm cruisin down my own street
And my hooptie says to me
You better hang on to your bench seat
I'm gonna take you for a ride

And I'll let you know
When it comes, when it comes
I'll let you know

But don't stay up for me
Don't wait up for me
If I'm not home

So I wait for fate to find me
A ball of string unwind me
Uncomfortable as a centerfold

And I realize your behind me
To help and humankind me
To see my songs can be retold

Well I'll be gone tomorrow
Yes I'm on the road tomorrow
So next time that I see you in school
It won't be for too long

And I'll let you know
When it comes, when it comes
I'll let you know

But don't stay up for me
Don't wait up for me
If I'm not home

And I want a leather jacket
But only if I have the time
Well, I'll comb my hair like Elvis
And grab an old Gretch 59

And you'd hardly recognize me if you
Saw me from behind

And I'll let you know
When it comes, when it comes
I'll let you know

And I'll let you know
When it comes
Just when it comes
I'll let you know

But don't stay up for me
Don't wait up for me
If I'm not home

And I'll let you know
I'll let you know
Well I'll let you know

http://youtube.com/watch?v=2mmqamjomZM Blir aldrig trött på Jamie T

Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela