Pärlan

Intelligens i gladpack

Nothing's wrong when Molly smiles!

Publicerad 2008-09-08 14:22:08 i En icke-poets tankar,

Jepp, på begäran så är man då fast här igen. En Turkiet resa rikare. Fan va gött! Vet inte egentligen vad jag ska säga om den, förutom att det var underbart! Jäklart vad glad jag är att vi blev så impulsiva den där onsdags eftermiddan i juli.
Och vad jag saknar vår balkong! Där hände många konstiga saker.. haha. Men oj så trevligt.. Och inte slog vi ihjäl varandra heller. Vi bara snäste till någongång och märkte det knappt själva ändå. Det är väl tur att vi inte är smartare än vi är XD Men somsagt, vi håller fast vid en sak iaf: Pensionärsresa! Och när vi åker tillbaka nästa år så får vi väl se vad för karaktär resan ska innehava då. För tillbaka ska vi.. Vi har ju vårt vad;)

Jepp, men nu sitter man alltså här igen, en aning brunare än innan. Hur kan man bli så glad av att vara brun? Men vadå, man ska ju ta vara på det lilla! Lyssnar just nu på "Corrupted" och eldar för fullt. Måste ha varmvatten så att man kan utnyttja duschen en stund. Ska nämligen styra mina sneda fötter mot Varberg vid 17:16 och tänker inte inviga uteduschen ikväll.. haha. Blir ca 2 timmar på tåget, lär la bli en aning segt. Men jaja, kan nog alltid komma på något att underhålla mig med. Vem vet, kanske finns skoj folk på tåget om inte annat! Och vad är det nu man säger.. "Vägen är aldrig lång till någon man tycker om" .  :)

Nä, duschen kallar.. Återkommer!

Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela