Pärlan

Intelligens i gladpack

Definitely Maybe!

Publicerad 2007-08-28 15:38:54 i En icke-poets tankar,

Och så var man här igen! Förjädra trevligt att sluta tidigare om man får säga det själv. Hann dock inte riktigt hem till Musses 3000m hinder lopp:( Men satt som besatt och lyssnade i bilen. haha. Och en fjärde plats. GRYMT! Nära ett sånt där 'lipa av glädje' tillstånd. Alltid lika kul! haha. Hmm, nu ska vi se vad jag kan minnas för sådana tillfällen.. Först och främst Christians OSguld i Athen.. Ojojoj. Det var lycka det! Och sen Holms guld också.. (Jag är, återigen, en sån tönt) Och jag kan nog nästan dra mig till minnes ett par lyckotårar då damkronorna tog sig till OSfinal. Fyfan va underbart det var! Och jag vet att jag sprang in i TVrummet för att inte missa något och totalt missbedömde dörrkarmen (Tack Milla=P) och ramlade in på golvet.. Min mamma frågade nog knappt vad tusan jag höll på med. Hon är väl van. haha. Men i alla fall så hoppas vi på ett nytt sånt där "moment" imorgon! Gosh, can't wait! Imorgon är det nämligen dags för herrarnas höjdhoppsfinal. TJOHOO! Med både Linus och Holm (Kan inte Linus bara få lyckas??) Jag kommer sitta framför TVn då, lektion eller ej!

Ja, för att kanske gå vidare lite, även fast det är svårt. Inne på första hela veckan tillbaka i skolan nu. Rätt trevligt att vara störst asså! Alla ser så förvirrade ut
(Jag är inte längre ensam!) Och till året är vi fan extra estetiska. Igår hade jag tre lektioner. Först Gehörs och musiklära, sen pianolektion och sist Arrangering och komposition. En rätt trevlig dag faktiskt. För en gångs skull var jag inte helt bortappad på GeMu:n.. Vilket betyder att de närmaste veckorna kommer vara ett helvete=P Men jaja.. Denna dagen har varit något liknande faktiskt. Först hade vi Musik och kommunikation med Magdalena, den nya sångpedagogen. Kändes rätt flummigt kan jag säga. Lite åt teaterhållet.. Sen hade vi Arbetsmiljö och säkerhet, fast vi kom inte riktigt igång den här gången. Sen svenska (snaaark), men känns som om vi mest satt och pratade gamla TV-serier. (ÅH, vad jag saknar Loveboat) Sen hade vi inget KÄ, så det blev till att sluta tidigare. Jippie! Så nu är man hemma och kör faktiskt lite aerobic. Riktigt kul! Och imorgon blir det till att springa igen, nu när man var så lat imorses och inte gjorde det. haha.

Hmm, ja.. Vad står mer på schemat tro.. I helgen blir det förhoppningsvis Matfestival med tösera. Måste ju träffa grabben
(med vänner=P) Och så slutar VM. hahahahha. Blir inte lätt det! Men man får väl se det såhär; Sen är det ju bara en vecka kvar till matchen mellan Sverige och Danmark! (Elin, vill du slå mig nu?)

Nej! Dags att hitta på nåt annat nu.. Kanske rida lite hästar=) Todelihoho!

"Titanic.. A tie, some faketan and ice!"
- Sarah
(För bra för att inte konstant upprepas!)



Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela