Pärlan

Intelligens i gladpack

The devil has his eye on you, girl!

Publicerad 2008-10-21 19:00:47 i En icke-poets tankar,

Ja, av någon outgrundlig anledning så är jag här igen.. Med ont i fossingarna! Har jobbat första dan på nya jobbet idag. And I sucked! haha. Okej, det kanske inte riktigt var så illa, men ändå. Jag har insett att jag nog måste sluta att försöka vara absolut bäst på allting. Jag sätter konstiga jättehöga krav på mig själv. Förvisso är det väl bra, men hälsosamt? Not so much alla gånger. Kunde fan inte somna igår förövrigt. Nu kan ju det iof berott på att jag inte gått och lagt mig vid tio sen.. eeum.. Jag jobbade i somras:P Plus att jag började läsa den sista Stieg Larsson boken. Tredje och sista delen i Millenium-serien. Men ändå! Jag låg och funderade på allting som jag kunde vara kass på och på hur många olika sätt jag kunde misslyckas. Bra där! Fick också ett redigt skumt samtal igår. Inte för att jag någonsin hann ta det, men det gjorde min käre mor. Någon (från England?) som ringde och sökte mig.. How wierd is that? Samtalet bröts dock precis när jag skulle svara. Någon som fick kalla fötter? Äh, det var la nåt idioti.

I never wanted anything to end this way
you can take a blue sky and turn it grey
I swore to you that I would do my best to change
but you said it don't matter

I'm looking at you from another point of view
I dont know how in hell I fell in love with you
I wouldn't wish for anyone to feel the way I do.


Jepp, så nu jobbar man med snabbmat. Elegant värre.. Men vafan, pengar är pengar. Men det är så oerhört kul att folk verkar tro att det är skitlätt. Well, why don't you try it then?! Jobbar 3 dagar denhär veckan och (som jag vet än så länge) 2 dagar nästa vecka. Lär ju komma till fler dock. Jag tycker verkligen inte om inlärningsperioden! hehe. Längtar sååå tills allt flyter. Och så måste jag syssla med huvudräkning också.. Okej, jag är rätt bra på matte.. Men verkligen inte på huvudräkning! Men jaja, nåt ska man ju få ut utav dethär också!

På fredag fyller Jessica år!! Fyfan va kul vi ska ha. Inplanerad krogrunda i Göteborg som sedan avslutas med ett nattligt besök på någon twentyfour/seven restaurang. Ja.. Går det inte något tåg hem förens klockan sex på morgonen så får man ju utnyttja situationen. Just de, dags att börja filura på några riktigt jävla "dares" till henne. Mohahahha. Det värsta är att vi råkade gå med på att hon får välja ett offer som måste göra exakt samma sak. Varför känns det som att jag kommer bli rätt utsatt? Hmpf. Får nog skaffa mig nån slags immunitet.. Fast.. Where's the fun in that;) Sen blir det troligen tjejkväll/förfest hos Angelica på lördagkväll. Kronan 18 nämligen. Känns ju halvpepp, men försmaken låter ju god. OCH JAG VILL HA BAJA PÄRON. Hur kan något vara så jäkla gött? Irrgh!

Annars då? Ja.. Jag har starka cravings för müsli just nu.. Men hade tänkt att jag skulle försöka stå ut en timme till.. Jag tror inte det kommer gå. haha. Jag är för svag:P Blir nog lite Gossip girl och müsli-frossa! ... I'm such a geek... Och som en söt liten underbar vän skulle säga om mig och mitt:  "Men jag gillar't!"

So here's to all the lonely hearts
Cause mine's been ripped and torn apart
I'm colder now, it's getting dark
But I'll be OK
Bury me with my guitar
And all the way to hell I'll play



Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela