Pärlan

Intelligens i gladpack

Save me from myself

Publicerad 2007-10-26 00:47:07 i Egna alster,

Mina töser är dom bästa! Jag har sagt det förut och jag säger det igen. Dom är guld! (Alla töser förövrigt, känn dig träffad!) Igår firade vi Jessicas 18 årsdag. Och jisses vad kul vi hade! Jag vet inte när jag skrattade så mycket senast. Förra gången? hahaha. Det finns fan inga gränser på hur mycket man skratta med er. Hur jävla glad man kan vara. Och hur totalt puckad man dessutom kan vara.

"Och då blev han dömd för mord, och så åkte han in i fängelse och så.. Dog han"
"Dog han i fängelset?"
"Ja!"
Så inåtahelvetes roligt! Men änna roligare var fan:
"Titta, där kommer ju Greger!
(pekar) Eller?"
(Behöver jag påpeka att det inte var det?)
Eller hur känns kanske:
"Biiiiiiiiird!"
"Det var väl en pingvin?"
"Eeum, och vad är det då?"
"Ja, men det är ju ingen fågel, den lägger ju inte ägg.. Eller jo, det vet jag ju att den gör. Jag har ju sett Happyfeet"
Hahhahahaahha, ibland har man inte alla tomtar på loftet.. Uppenbarligen!

Och Jessica blev så glad över sin present. =) Och vi fick ätit fortune cookies. Förjävla coolt! Och krabb-chips. MUUUUMS!
(Den där kinesiska affären hade inga räk-chips så..) Men fan mumma! Kände dock att jag käkade några för många. Och det var jag inte ensam om. Haha. Sen fick man rökt vattenpipa, för jädra spännande. När Jessica väl listat ut hur man fick ut maximal effekt från den, så gick det som hejsan. Kändes som vi satt och fredsmäklade. Milla, vår hippie! Sen skulle vi glanat på film också, men då var klockan över ett och vi skulle upp vid sju, så vi sket i det. Istället gick vi och la oss i sängen och flummade loss. Drog en massa Farbror Frej-skämt och Alla barnen-historier. Sen ville Jessica sova, så då låg jag och Milla och turades om att hitta på olika saker att klä ut oss till. Jädrar vad bra vi var! Några saker som kom fram var bl.a. Kalle&Hobbe, Batman&Robin, Snobben&Karl, Smurfarna, Turtles, Asterix&Obelix.. Hmm, ja vad var det mer tro? Nu minns mig inte riktigt, men det var en del mer också. Jaa, va tusan. Nästa helg är det ju Halloween så=)

I helgen är tanken att man ska leka med Angelica. Hon ska färga mitt hår
(Äntligen) Antar att jag kan låta henne använda mig som testkanin. Nåt med svart lalala. Jag vet inte, men vi får väl se om det blir nåt med det:P Annars hade vi först tänkt kika på lite skräckfilmer och så. Nu ser det väl dock ut som vi istället ska försöka kalasa lite. (Jag menar, lika bra när vi blir så förbannat trevliga ihop) Jaja, det blir som sagt för framtiden att visa. Imorgon har man i alla fall sovmorgon tills halv ett egentligen, men ska in någongång kring elva för lunchdate med damerna. Och på eftermiddan bär det av till mina kära lilla far=)

Kör väl lite freestyle då...

Jag kväver mig själv utan att ens gör något
utan att lyfta min hand tvingas jag att kämpa för att andas
Som ett svart hål i mitt bröst bränns mina ögon
Jag betyder något, men för vem
Och vad i sig betyder det
Du säger dina vackra ord och du rör mig
men varför tror jag dig då inte?
När ska mitt hjärta ta emot vad dina ögon skriker
om du tog min hand nu så kanske jag förstod
Begrep vart jag skulle, vad jag borde göra
Men där står du på avstånd
och jag förstår inte dina ord

Hey, I liked that...


Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela