Pärlan

Intelligens i gladpack

Bara sport, bara sport, bara massor utav sport!

Publicerad 2008-01-21 19:20:35 i En icke-poets tankar,

Yes, klart det har varit en helg i sportens tecken! Björn Ferry vann sin första värdscupseger! Och kom sen tvåa dagen efter. Anna-Carin Olofsson lyckades även hon komma 2a! Och Helena Jonsson klarade en 6e plats. Dessutom åkte Jens Byggmark upp sig från sin fjärdeplats och knep även han en andraplats. UNDERBART! Förjävligt dock att dom bara sände herrarnas slalom i TV4 Sport. Vad är det för stil?! Uscha!
Och trots att det inte gick något vidare mot Frankrike så lyckades handbollsherrarna lyfta sig och spöa skiten ur Slovakien! Jo jag tackar ja. 41-25, inte så väldigt tråkigt får jag nog säga.. Och trevligt litet genombrott av Calén, "den yngre". Önskar mest just nu att Larholm också kunde ta sig samman och riktigt blixtra till! Han behövs, och vi vet att han har det!

OKej.. Jag får väl ha pratat färdigt om det nu då!
(Så att ingen somnar... *host Sofie host*)

Händer inte så mycket just för tillfället. Rätt segt faktiskt. Har massa grejer som jag måste göra, men jag orkar verkligen inte! Så jag hamnade här.. Igen.. Men jag pallar verkligen inte! Jag är så jävla skoltrött. Varje morgon så ligger man och försöker känna efter och komma på en giltlig anledning till att få ligga kvar. (Angelica vet vad jag pratar om) Dock så brukar tanken "Njäe, det är många veckor kvar än. Jag måste spara det till ännu värre dagar!" dyka upp.. Jag är så duktig så...

Spenderade fredagen hemma hos Emelie för övrigt. Lite Singstar och sen den bästa idén jag haft på länge. Sug och blås! Jojo, och fan vad kul det var! Det enda som var lite svinigt var ju det faktum att jag var sämst! Totalt jädra värdelös! Jag kunde fan inte suga fast det där jädra kortet.. Men då får man komma på andra lösningar! hehe. Och tack vare ett fenomenalt samarbete med Pejen och Alex så gick det vägen och vi klarade tillslut 5 ½ varv! Och kanske ska tillägga att vi var nio pers totalt..
(om jag inte minns fel) Det måste nog vara någotslags rekord. Väntar spänt på en fortsättning... XD

Behöver fan att något trevligt, roligt, spännande händer snart. Annars går nog min positivitet i stöpet! Så vad ska detta något vara tro? Hmm... Ingen bra fantasi här.. Men, för övrigt så fyller jag 18 om en exakt månad! Tjohoo för det!



Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela