Pärlan

Intelligens i gladpack

Lovers stay

Publicerad 2007-09-25 23:21:48 i En icke-poets tankar,

Bara en annan tisdag. Har faktiskt inget att säga. Fast jag har i och för sig aldrig något direkt att säga.. Men jag säger det i alla fall=)

Är lite besviken förresten. Var heltaggad på att börja jobba med låtarna till produktionen idag, men icke. De hade tydligen inte börjat planka dem än, så vi får vänta i alla fall en vecka till. Jahopp! Istället fick vi börja jobba i grupperna idag. Multimedia för mig
(fråga mig inte varför, I pretty much suck!) Men vi satt snällt och filurade för fullt på bilder och ljud. Lustigt att det är just mina låtar som vi har störst problem med att placera bilder. (What does that tell you?) Mm, men det rullar på i alla fall. Sen ska vi dela upp oss 2or och 3or i vår grupp och göra hälften av scenerna var. Så jag hoppas de andra är bra. hahaha.

Sitter annars nu och tittar på So you think you can dance. ÄLSKA! Neil är så jäkla grym så jag vet inte vart jag ska ta vägen. haha. Dock vet jag redan vem som vinner.. Men på nåt sätt lyckas jag bli lika "nervös" iaf! Smart som få. Haha. Men inget kommer slå Djävul/Ängels numret! Eller Tranjis Nörd nummer från förra året. Awsome!
(Är det dags att sucka nu igen?)

Måste måste måste träna "Blackbird" och "Waiting on the world to change" med Filip o Patrik. Fan, vi måste sätta det exakt! Ska spela på nån vind-vatten-nåtmer konferens, och känner inte för att göra ett dåligt jobb. Speciellt inte med sånna bra låtar. Och så ska vi köra akustiskt också, för jävla trevligt.
(Ska se till att få spela lite tamburin också, blev ju en sån höjdare förra gånger) Haha.

Nej, nu ska mig stirra färdigt på finalen och sen sussa kudde. Night night!

What? I thought afterwards, we were going to throw our hands up in the air and shout, 'TEENAGE MUTANT NINJA TURTLES!' I LOVE THIS!

Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela