Pärlan

Intelligens i gladpack

Fan vad jag är KÄSS!

Publicerad 2008-04-15 20:39:40 i En icke-poets tankar,

Jaa, är faktiskt riktigt värdelös på att göra allt det jag borde göra. Sitter här och försöker komma på hur tusan jag ska börja på mitt förbaskade projektarbete, men det går inte! Det tar bara helstopp i hjärnan. Jeez, I'm stupid! Orkar fan ingenting längre. Och så är det nu man egentligen ska skärpa sig och ge järnet. Jo men visst va...  Uscha! Känner att jag blir dummare och dummare för varje dag som går. Men då är det väl som det ska då. haha. Och vafan, vadå plugga nu? Det är väl denhär tiden som är vigt till att supa jävel eller? Det tror jag! Så... Lördag? Lika bra att köra tre helger i rad! Det lär la skita sig, eftersom min planering alltid skiter sig. Men, än så är det bara tisdag och då lever fortfarande hoppet! haha

Var förövrigt på arbetsintervju idag. Gick la rätt bra. Chefen verkar helskön. (Lätt att säga innan nån börjar stressa upp en. haha) Vet inte om jobbet är nåt vidare egentligen men.. Det är ju pengar och jag behöver fan ett jobb! Värdshusjobb by the way. Ska provjobba nu på lördag och söndag. 13-21 och 15-22:30. Snacka om att jag kommer va trött sen! Så därför behöver jag kalasa loss på lördagskvällen så jag pallar med söndagen med! haha. Kommer va gött nervös förövrigt. Blir ju alltid det! Men ah, vi får la hoppas på det bästa i vilket fall som helst.

Ååååh, Paris! Jäkla Angelica som nämner sånna saker så jag blir super lockad! Kommer ju inte bli av, men vill verkligen! Imorgon åker brorsan med flickvän dit också. Sicket sätt! haha. I wanna, I wanna!

Just de, i lördags ägde jag grabbarna på Guitar Hero. Det var tur att ingen va nykter så att dom kunde slå mig. Så otroligt snyggt att jag blir bättre när jag är berusad. Men väldigt praktiskt! haha. Rematch someday?

Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela