Pärlan

Intelligens i gladpack

Hög på koffein.

Publicerad 2009-09-30 19:36:23 i London,


Såhär glad är Nina när hon får dricka kaffe, just fått en intervju OCH får prata med sin älskade mamma. Okej, ser inte så glad ut.. Men det var jag!

Yes, fick ett samtal förut från en skandinavisk restaurang och ska på intervju där imorgon 16:30. Ser riktigt nice ut, så kommer la inte direkt passa in. Men wiiiiie för intervju! Dessutom fick BÄSTA Anna jobb idag! :D:D She rocks, that one. Så imorgon börjas det på The Shakespeare och tydligen söker han flera, så jag hoppar väl förbi jag med och söker. Är ett riktigt nice ställe, så man kan ju hoppas på det bästa. Dock låter chefen lite läskig, så man får väl koppla på charmen;)

Imorn ska jag få prata med pappa på Skype!!! Jag är lycklig!!

Nu ser dagen lite ljusare ut trots allt. Jag skojar inte när jag säger att jag och Anna satt och deppade på donken förut. Det var riktigt sorgligt. You don't believe me? Then see for yourself!


Dethär är min vän Anna. Hon ger uppgivenhet ett ansikte.

Men nu tror jag allt att det kommer vara andra miner när vi ses igen. Fifaaaan va gött! Och det var riktigt konstigt att vandra runt på stan själv. Har spenderat nästan varenda minut tillsammans med den där varelsen sen i söndags kl 13. Haha, lustigt bara det. But still wonderful! :)

Förresten sitter jag på Pret just nu och slurkade just klart på en kopp kaffe. Det kallas att utnyttja gratis internet. Det gillar jag. Tror det blir till att glida ner till Pret vid vårt hostel sen med, för vem fan orkar betala för't mer? Då jäklar ska vi kika på Idol! haha. Man måste ju hänga med;) Så snart blir det tunnelbanan hem och reunion! Ska bara försöka söka lite fler jobb, skicka nåra mail och njuta av mitt msn-sällskap. Tycker det är äckligt tråkigt att vissa utav er inte är inne dock. BLÄ! hehe. Men det löser vi snart.

Love you, miss you.
KYSS

Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela