Pärlan

Intelligens i gladpack

Tell him I like my space.

Publicerad 2011-01-31 23:47:21 i London,

Okej. Vid 23:00 går mina 24timmars förbetalat internet ut. Då äntligen kan jag gå och sova! haha. Det är änna lite jobbigt när ens snålhet driver en in till att avstå från sömn bara för att inte känna sig lurad. But I still kinda like it!  Har en högt prioriterad jobbansökad som är skickad nu. Lite som förra årets skandinaviska restaurang som jag hoppades på ända in i det sista. Får en känsla av att det kommer vara lite samma grej med det här, but what can you do. Har ju iaf skickat ansökan och det är ju inte illa det!

Sitter och roar mig nu i slutet med att kika på Russel Howard samtidigt som jag strö-söker lite. Vem sa att man inte kan va mångsysslare va? Av någon jävla anledning låter dock min dator mig inte att bädda in några youtubeklipp, men ni kan ju söka på honom själva om det är så. Det här är mitt favorit klipp iaf. PRESS HERE

Så imorn tar vi nya tag och drar till Oxford street and what not med Elli. Ska bli kul att ses igen! Och imorn får man nog anstränga sig liiite bättre trots allt. Lite sömn kan nog sätta rätt förutsättningar för just det. Dock blir det den senaste Van Wilder innan insomning.

Boom goes the dynamite! Gonatt


Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela