Pärlan

Intelligens i gladpack

He knows if you've been bad or good, so be good for goodness sake!

Publicerad 2008-12-10 17:29:07 i En icke-poets tankar,

Vi har en överraskning :)

Hur ska man få det bra? Söker febrilt efter tips inuti min hjärna, men det ekar rätt tomt. Jaja, på något sätt löser det sig. Det gör det ju alltid. Bara att ta det med en nypa salt!

Idag skulle man infunnit sig i Tingsrätten, men så blev det inställt. Kan inte direkt lämna detaljer med det är planerat att äga rum framåt våren istället. Take it easy, I'm just a witness!

Lyckades svara på min FörhoppningsvisBlivandeMenTroligenInte- aupairfamiljs välförberedda frågeformulär igår. Tyckte jag var riktigt duktig! haha. 23 frågor var det sammanlagt, och en utav dem bestod delvis av uppgiften "Beskriv dig själv utifrån de här egenskaperna, börja med den bästa" Och jikes vad det var svårt! Men jag gjorde det så gott jag kunde iaf. Skulle få svar i början av nästa vecka, och hoppas verkligen att det blir ett positivt sådant. Jag menar, när jag ändå kommit till det som Katie så fint kallade deras "Short list". De verkar supertrevliga och de 2 killarna som blir 4 och 6 nästa år är über söta. Vi får se, ödet bestämmer.

På fredag blir min och Angelicas första officiella (dvs ensamma) arbetsdag ihop. Så jävla skönt! Det lär la urarta bara för det. Haha. Vore ju just typiskt! Vi fick såklart kvällspasset och är väl förhoppningsvis färdiga vid 22-snåret, senast 22:30. Sen ska jag till att öppna själv på lördag och börjar därför 07:00. Jippie.. Or not! Men ah, rätt gött att öppna själv ändå. Jag kan ju iaf gå omkring och skråla så mkt jag vill;) Sen jobbar jag söndag och måndag med. Snark! Lär ha otrevligt ont i fötterna på måndagkväll. Uscha!

Kikade på "Angus, thongs and perfect snogging" igår. Nån barn/ungdomsfilm som är baserade på nåra böcker. Ja, det funkade bra som tidsfördriv. Man tycker ju om brittiska dialekter så! haha. Dessutom.. Aaron Johnson. Let me just say: Mmmmm! ;) Värt att se filmen för den sakens skull!

Nu är det snart Ta-in-hästarna-dags. XOXO

Om

Min profilbild

Pärlan

Geeky, sarcastic and rude.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela